Власний гардероб від ABILITY

Усі люблять гарні стильні речі. Добираючи гарний стильний гардероб із якісних сучасних речей, кожен хоче підкреслити власний смак, уподобання. Саме тому у колаборації з художником Олегом Семцівим і брендом стильного одягу Filling Season ми створюємо сучасні елегантні футболки, худі, куртки та будь-які інші речі до вашого гардеробу. В асортименті ability.com.ua ви знайдете речі з принтами картин графіка Олега Семціва.

У рамках спільного проекту створено серію футболок. Створюють ансамбль з ними худі, світшоти і бомбери. Прикрашений принтами робіт художника-графіка, наш одяг допомагає вам підкреслити витончений смак, довершити власний оригінальний стиль. Дотримання авторського права – основний принцип нашої роботи. Усі принти створені безпосередньо самим художником. І ми відподальні за їх використання виключно у створенні моделей з лого FS.

Принт можна створити і самому – просто замовити власний сюжет художнику. Так можна надрукувати свою власну колекцію одягу: для себе, для рідних, для друзів! Навіть більше – за бажання ви можете придбати і сам оригінал роботи художника-графіка Олега Семціва в доповнення до принтованого одягу – і цим гарантувати ексклюзивність.

Придбайте щось цікавеньке із лімітованих серій одягу з арт-принтом Олега Семціва до кожного сезону вже найближчим часом. Бо скоро речі потраплять в категорії «колекційних».